Tetra biedt met Bricks de mogelijkheid om uw huisartsenpraktijk zo efficiënt mogelijk te laten functioneren.

Hieronder ziet u de verschillende producten die Bricks hiervoor biedt.

Bricks Huisarts

Illustratie

Bricks Huisarts biedt de volledige oplossing voor de automatisering van uw huisartsenpraktijk.

Bricks Metingen Delen

Voor een goede beoordeling van de dosering van bepaalde medicijnen is het van groot belang dat de apotheker inzicht heeft in de nierfunctie. Sinds 1 augustus 2013 is een huisarts verplicht een verminderde nierfunctie door te geven aan de apotheek.

Als enige Huisarts Informatie Systeem (HIS) heeft Bricks Huisarts in samenwerking met het Apotheek Informatie Systeem (AIS) VidiVici hier een werkbare oplossing voor bedacht.

Bricks Patiënt

We zetten de nieuwste technologieën in om de dokter-patiënt communicatie te verbeteren en versimpelen. Dit scheelt u, als arts en praktijk uiteindelijk tijd en mankracht, die u vervolgens kunt inzetten voor andere zaken.

Bricks Switchboard

Door de uitgebreide koppelingsmogelijkheden (API's) van alle Bricks producten kunnen veel toepassingen op een veilige manier aan Bricks gekoppeld worden middel Bricks Switchboard.

Bricks Waarnemen

Met Bricks Waarnemen (voorheen Charon) kunt u (of uw waarnemers) overal en altijd via een webbrowser inloggen in uw praktijk.

Bricks WebAgenda

Een laagdrempelig online agenda, waarbij de patiënt zonder in te loggen zijn afspraken kan maken zorgt ervoor dat er daadwerkelijk gebruik van gemaakt wordt. Dat scheelt een hoop telefoontjes.

"Mijn patiënten weten de webagenda goed te vinden. Soms komt het eerste telefoontje op maandag pas om half tien" - Gaspard Knops, huisarts, Valkenburg